Samarbeidspartnere

Dugnadsiden har valgt å ha flere gode samarbeidspartnere for å kunne dekke behovet til kundene våre best mulig. Disse samarbeidspartnerne har vi håndplukket slik at vi har fått de tryggeste, største og beste på markedet.

Bussfix er den største og nærmeste samarbeidspartneren vår hvor vi også deler kontorer. Bussfix er en totalleverandør av russebusser som tilbyr alt fra å sette inn en stikkontakt til å ferdigstille en komplett buss med interiør, eksteriør, lyd og lys. De driver både med utleie og salg av russebusser.

Prouder er Norges største logodesiger for russ. Prouder har holdt på siden 2011 og laget over 2 500 russelogoer. Prouder har flere designere som har spesialisert seg på hver sin stilart, det vil si at logoen deres blir alltid laget av den designeren som er best på stilen dere ønsker til konseptet deres. Prouder tilbyr ulike logopakker man kan velge mellom.

Russehjelpen er samlingspunktet for alle russens behov — fra russetreff og dugnadsjobber til lyd, lys og russeklær. Russehjelpen har oversikt over utallige leverandørene i russemarkedet, og hjelper russen med å finne frem til det de trenger av utstyr og tjenester.

Russedress er den største leverandøren av russeklær på markedet. De tilbyr alt av klær til russetiden, russedresser og konseptklær; hoodies, crewnecks, hodebånd, capser osv. Russedress holder til sentralt i Oslo og har flere showroom hvor russegrupper kan komme og se og prøve klærne.

Høvik Hørsel er en klinikk som forsker på lyd og hørsel. De tilbyr godkjente ørepropper til russ som sørger for at lyden dempes til et ikke-skadelig nivå, samtidig som akustiske signaler, tale og musikk fortsatt er hørbart.

Beta House er et profesjonelt filmcrew som lager alle videoene til Dugnadsiden, Beta House deler også kontorer med Dugnadsiden. Til russen lager de videoer av slippfester og rullinger, hvor man også kan få muligheten til å ta med seg "kjendiser". Beta House lager alt av videoer, fra bryllup til videoer for ulike bedrifter som ønsker det.