DS tørkeruller

DS tørkeruller

  • Gratis frakt
  • 1-5 leveringsdager
  • Bestill nå, betal senere

En sekk med 28 ruller DS tørkepapir kjøpes for 220 kr og vi anbefaler at dere selger videre for 350 kr. Dette gir dere en fortjeneste på 130 kr per sekk. Papiret er 2-lags mykt papir av 100 % nyfiber. En rull er ca. 16 meter. Papiret er miljømerket med Svanemerket. Ellers går deler av overskuddet av salget til WWF for å støtte isbjørner.

Bestill
Fortjeneste kr. 130,-

Tjen penger på dugnad

Dugnad med tørkepapir er en av de vanligste salgsdugnadene. Det er vanlig å selge sammen med toalettpapir og fungerer perfekt både for russ, idrettslag, skoleklasser og andre grupper og organisasjoner som vil tjene penger på dugnad.

Det vanligste er å selge 5-7 sekker tørkeruller per person. De fleste pleier også å selge mellom 10-15 sekker toalettpapir per person som selges samtidig på samme dugnad. De fleste ønsker å kjøpe både doruller og tørkeruller.

En gruppe på 8 personer som selger 15 sekker toalettpapir og 7 sekker tørkepapir tjener 27.680 kr.

En russebuss på 25 personer som selger 15 sekker toalettpapir og 7 sekker tørkepapir tjener 86.500 kr.

Dere får faktura slik at dere kan betale med pengene dere har tjent. Dere bestiller elektronisk på våre nettsider. Vanlig leveringstid er 2-5 arbeidsdager.

Vi har prøvd rundt 10 ulike leverandører siden vår oppstart i 2011 og har i dag det perfekte produktet som funker til tørkepapir-dugnad - både av kvalitet, forpakning og mengde! På denne måten er det også enklere å gjøre denne dugnaden flere ganger og selge til fornøyde kunder.

Hvordan funker det?

De fleste grupper selger flere produkter samtidig. Alle våre produkter er lettsolgte og gir god fortjeneste per salg. Vi hjelper dere og gir dere gode salgstips underveis!
1. Benytt kalkulator
2. Bestill varer
3. Selg varene
4. Penger i kassa
5. Betal for varene
Russebuss Drammen 2019

Vi er en russebuss som var russ i 2019 og har hatt 5 dugnader fra Dugnadsiden. Vi har tjent over 300.000 på ulike dugnader og fått både salgsdugander og arbeidsdugnader.

— Russebuss Drammen 2019

Mona Solum Bakke

Nøtterøy Handball Bredde har brukt Dugnadsiden i 3 år og har i den perioden tjent over 300 000,- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og leveringene har alltid gått som avtalt.

— Mona Solum Bakke

Gry F.Stensrud

KFUM 2004 brukte Dugnadsiden for å tjene inn penger til treningsturen til Barcelona 2020. Det var enkelt og bestille og varene ble levert til avtalt tid og sted. Alle på laget hentet varene og dugnaden var en suksess. Vi tjente 126 000,- på en enkelt dugnad.

— Gry F.Stensrud

Spørsmål og svar

Må man betale med en gang?

Dere får faktura slik at dere kan betale med penger dere har tjent inn. Fristen på faktura er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Får vi noe hjelp til å selge av Dugnadsiden?

Dere vil motta salgstips, bestillingslister og materiell dere kan legge ut på sosiale medier som kan øke salget.

Hvor lang er betalingsfristen?

Betalingsfristen er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontaker vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔