Dugnadsiden og Bussfix søker nye deltidsansatte til influenser-stilling

Ønsker du en spennende og sosial deltidsjobb, som passer bra inn i en skolehverdag? Dugnadsiden og Bussfix søker nye deltidsansatte til influenser-stilling

Hvem er Dugnadsiden og Bussfix

Dugnadsiden og Bussfix er to profesjonelle selskaper som hjelper russen med å få en trygg og god opplevelse frem til sin russetid og under russetiden. Dugnadsiden er Norges største dugnadsaktør for russ. Vi har hjulpet over 6 000 russegrupper og holdt på i 8 år.

Bussfix har holdt på i 2 år, og er et selskap med storsatsning, som allerede er et av de største selskapene i sin bransje. Bussfix hjelper russen med alt fra lyd, lys, grafitti, setetrekk, bygging, utleie av russebusser, til bygging av komplette russebusser.

Hvem er du?

Går du på videregående og ser etter en deltidsjobb som passer perfekt ved siden av skolen? Liker du russetiden, sosiale medier og er utadvendt? Da er dette en jobb for deg!

Dugnadsiden og Bussfix har opprettet et team med ungdommer fra ulike videregående skoler som jobber sammen i en sosial og spennende jobb. Vi søker deg som liker å jobbe med andre, er strukturert og motivert. Du skal helst være en del av en russegruppe selv, og engasjere deg for russetiden.

Stillingsbeskrivelse

Som influenser jobber du mest hjemmefra og over sosiale medier, samtidig som du jobber i et team. Du får muligheten til å strukturere ditt eget arbeid og bestemmer mye selv når du ønsker å jobbe. Du vil få muligheten til å møte mange nye mennesker og utvikle deg selv.

Dersom du er flink og står på er det også mulighet for utvidet ansvar og en god mulighet for å kunne jobbe enda mer.

Hva vi tilbyr

Som influenser hos Dugnadsiden og Bussfix vil du få en start på karrieren din. Du vil møte på oppgaver innen salg og markedsføring. Du vil lære å jobbe med andre og jobbe strukturert på egen hånd. Vi opptatte av arbeidsmiljø og du vil få muligheten til å være med på morsomme sosiale sammenkomster en gang i kvartalet. Du vil ha mulighet til å tjene gode penger om du legger inn riktig innsats.

Har du spørsmål angående stillingen? Ta kontakt med Henriette Thorkildsen på 45761305.