kontakt@dugnadsiden.no (+47) 64 80 90 64

Ble du ikke helt ferdig med russetiden?

Dugnadsiden søker ny Account Manager

 

Hvem er Dugnadsiden:

Dugnadsiden er Norges største dugnadsaktør for russ. Vi har holdt på i over 7 år, og hjulpet mer enn 6 000 russegrupper med å tjene inn over 55 000 000 kroner. Vi holder til på Høvik i Bærum og deler også kontorer med flere andre spennende selskaper i stor vekst, som jobber i samme bransje. Som en profesjonell samarbeidspartner har vi et ønske om å gi russen en trygg og god opplevelse fram til russetiden sin. Dette oppnår vi ved å ansatte unge og engasjerte mennesker som forstår verdien dette har for kundene våre.

Hvem er du:

Er du ferdig med videregående eller høyskole og har en interesse for salg? Ser du på deg selv som hardtarbeidende og ønsker du å jobbe med unge mennesker? – Da er dette kanskje stillingen for deg! 

Dugnadsiden sine kunder er ungdommer som vil tjene inn penger til russetiden sin. Vi søker deg som gjerne vil jobbe med russen, trives i et ungt arbeidsmiljø, tilpasser deg forskjellige oppgaver, kunder og situasjoner, og du er flink til å strukturere hverdagen din. Du har gjerne vært med på en russegruppe selv (ikke et krav), og kjenner til utfordringene man kan støte på underveis.

Stillingsbeskrivelse:

Som Account Manager i Dugnadsiden jobber du mye fra sosiale medier og får ansvaret for å levere kvalitet gjennom hele salgsprosessen, inkludert videre oppfølging av kunden. Du styrer din egen arbeidshverdag og har stor frihet til å gjøre det du selv mener er mest produktivt. Du vil få muligheten til å reise rundt omkring i Norge, møte russen og bygge din egen portefølje.

Hva vi tilbyr:

I Dugnadsiden kan vi tilby deg en variert arbeidsdag, god opplæring og verdifull utvikling som du tar med deg videre i arbeidslivet. For oss i Dugnadsiden er det viktig å utnytte alle ansatte sine styrker og vi ser derfor internt når vi jobber med nye prosjekter. Det vil si at du har store muligheter til å få nye og spennende arbeidsoppgaver og ansvarsområder. Vi har stort fokus på arbeidsmiljø, har månedlige team bonuser og sosiale sammenkomster. I Dugnadsiden er vi handlekraftige og alle ansatte jobber hardt for å lykkes. Du får en god fastlønn med både provisjon og flere bonusordninger.

Du må:

  • Være fleksibel på arbeidstid og tilgjengelighet
  • Kunne jobbe fra kontoret vårt på Høvik i Bærum
  • Ha muligheten til å ta jobbreiser rundt omkring i Norge
  • Ha bestått videregående

Våre verdier:

Handlekraftig – Profesjonell – Tilpasningsdyktig – Kvalitet – Trygghet
Kjenner du deg igjen i annonsen og våre verdier? Da ønsker vi gjerne å høre fra deg!
 —————————————————————————————————————————–
Bruk søknadsskjemaet under eller send søknad og CV sendes til: kl@dugnadsiden.no
Har du spørsmål angående stillingen? Ta kontakt med Kristian Lian på 905 88 326
Søknadsfrist: Snarest. Vi kommer til å ansette en person så fort vi føler vi finner en som passer til stillingen.