Desinfiserende håndrens (85 % etanol)

Desinfiserende håndrens (85 % etanol)

  • Gratis frakt
  • 1-5 dager leveringstid
  • Bestill nå, betal senere

En pakke kommer med 5 flasker x 100 ml håndrens. Produktet består av 85 % etanol og er laget for å drepe bakterier, virus og lignende. Dette er et veldig lettsolgt og populært produkt da etterspørselen etter antibakterisk middel har økt kraftig den siste tiden. Dere selger videre til sluttkunde for 499 kr.

Bestill
Fortjeneste kr. 200,-

Tjen penger på dugnad

Dugnad med antibakterisk håndrens har blitt en populær dugnad fra våren 2020 da etterspørselen på lignende produkter har eksplodert. Dette er et perfekt produkt å selge i tillegg til andre produkter, som eksempel doruller og tørkeruller. Antibakterisk håndrens vil være en vanlig forbruksvare i lang tid fremover, som gjør det mulig for dere å få faste kunder og ha flere runder med dugnad. Dette er en passende dugnad for idrettslag, skoleklasser, russ, korps og andre grupper og organisasjoner som vil tjene penger på dugnad.

Det vanligste er å selge 4-8 pakker med håndrens per person. En pakke består av 5 flasker x 100 ml. Dette er i tillegg til det antallet man selger på doruller og tørkeruller.

En gruppe på 8 personer som selger 8 pakker med desinfiserende Håndrens hver tjener 12.800 kr

En russebuss på 25 personer som selger 8 pakker med desinfiserende Håndrens hver tjener 40.000 kr

Dere får faktura slik at dere kan betale med pengene dere har tjent. Dere bestiller elektronisk på våre nettsider. Vanlig leveringstid er 2-5 arbeidsdager.

Hvordan funker det?

De fleste grupper selger flere produkter samtidig. Alle våre produkter er lettsolgte og gir god fortjeneste per salg. Vi hjelper dere og gir dere gode salgstips underveis!
1. Benytt kalkulator
2. Bestill varer
3. Selg varene
4. Penger i kassa
5. Betal for varene
Russebuss Drammen 2019

Vi er en russebuss som var russ i 2019 og har hatt 5 dugnader fra Dugnadsiden. Vi har tjent over 300.000 på ulike dugnader og fått både salgsdugander og arbeidsdugnader.

— Russebuss Drammen 2019

Mona Solum Bakke

Nøtterøy Handball Bredde har brukt Dugnadsiden i 3 år og har i den perioden tjent over 300 000,- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og leveringene har alltid gått som avtalt.

— Mona Solum Bakke

Gry F.Stensrud

KFUM 2004 brukte Dugnadsiden for å tjene inn penger til treningsturen til Barcelona 2020. Det var enkelt og bestille og varene ble levert til avtalt tid og sted. Alle på laget hentet varene og dugnaden var en suksess. Vi tjente 126 000,- på en enkelt dugnad.

— Gry F.Stensrud

Spørsmål og svar

Må man betale med en gang?

Dere får faktura slik at dere kan betale med penger dere har tjent inn. Fristen på faktura er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Får vi noe hjelp til å selge av Dugnadsiden?

Dere vil motta salgstips, bestillingslister og materiell dere kan legge ut på sosiale medier som kan øke salget.

Hvor lang er betalingsfristen?

Betalingsfristen er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontaker vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔