Gjør et krafttak mot kreft

Minst én av tre som overlever kreft blir rammet av senskader. Å leve med senskader kan bety et liv preget av smerter og begrensninger, ofte med en sorg over at livet ikke ble som man hadde tenkt. I år samler Kreftforeningen inn penger for at flere skal få et bedre liv etter kreften.

Å leve er mer enn å overleve

Hvert år får mer enn 32.000 mennesker som får kreft i Norge. I dag så overlever to av tre kreftpasienter, takket vært moderne kreftbehandlinger. Men både for overlevere og de som lever med uhelbredelig kreft kan den tøffe behandlingen ha en høy pris: De får senskader etter behandlingen, og livet blir ikke det samme som før de fikk kreft.

For mange av de som overlever sin kreftsykdom, gjenstår kampen om å bli frisk.

Derfor er temaet for Krafttak mot kreft i 2018 "Senskader av kreftbehandling". Kreftforeningen skal sammen med det norske folk samle inn mellom 40 og 50 millioner kroner, slik at de som har vært igjennom en tøff kreftbehandling skal få et best mulig liv.

Russen er med å gjøre en forskjell

Russen utgjør over 80 % av bøssebærerne og er dermed Kreftforeningens største samarbeidspartner. De siste 5 årene, har russen vært med på å samle inn mer enn 170 millioner kroner til kreftsaken!

Alle russ som blir med på frivillighetsarbeidet og går med bøsse, får en minibøsse til å ha i russelua. Dette er en offentlig russeknute og er nok den viktigste knuten russen kan ha i lua!

Her finner dere mer informasjon om å bli bøssebærer.

Bidra du også

Kreftforeningen skriver på sine nettsider at pengene fra årets Krafttak mot kreft skal gå til forskning, og til tilbud som kan gjøre hverdagen lettere for de som lever med senskader. Pengene du gir eller samler inn går til forskning for å forebygge, behandle og leve med senskader etter kreftbehandling. Du kan gi en gave til kontonummer 1503.07.66056, eller gi en gave på SMS: Send kodeord GAVE til 2277. Da gir du 200 kroner, som blir belastet telefonregningen din, eller vipps ønsket beløp til 2277.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontaker vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔